3D Formtech

Tarjoamme laadukasta teollisuustason 3D-tulostusta ja siihen liittyviä oheispalveluja teollisuuden ja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Toimitilamme sijaitsevat Jyväskylässä.

Huippulaatuista 3D-tulostusta teollisuuden ja yritysten tarpeisiin

Olemme 3D-tulostamiseen ja siihen liittyviin oheispalveluihin erikoistunut jyväskyläläinen yritys. Lasertekniikkaa hyödyntävän laitteistomme ja korkealaatuisten materiaalien avulla syntyvät huippulaatuiset tuotteet vaativimpiinkin käyttötarkoituksiin.

Kolmen 3D-tulostimen ja kolmen vakituisen työntekijän voimin tuotantomme pysyy katkeamattomana päivästä toiseen. Pystymme toimittamaan 3D-tulosteet asiakkaillemme aina aikataulusta ja laadusta tinkimättä.

Asiakaslähtöistä ja sujuvaa palvelua

Palvelullamme pyrimme vastaamaan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin ja tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön. 3D-tulostusprosessi käynnistyy yhdessä suunnitellen, jotta lopputuloksesta saadaan kaikin tavoin mahdollisimman toimiva.

Ei riitä, että 3D-tulostuksen lopputulos on virheetön ja laadukas, vaan myös prosessin on oltava ammattimaisen sujuva. Meidän kanssamme on helppo toimia. Yhteydenpito onnistuu mutkattomasti tulostusprosessin joka vaiheessa, ja tarvittavien tiedostojen lähettäminen on vaivatonta.

3D Formtechillä teitä palvelevat:

Toni Järvitalo

Toimitusjohtaja, myynti ja markkinointi

toni.jarvitalo@3dformtech.fi

Puh. +358 40 836 2446

”Tonilla on vuosien kokemus 3D-tulostamisesta ja tuotekehityksen alalta. Tarkkuus yksityiskohdista näkyy niin tuotteiden laadussa kuin asiakaspalvelussakin. "

Jirka Borisov

Tuotanto

jirka.borisov@3dformtech.fi

”Jirka toimii 3D-tuotteiden tuotannossa ja vastaa osien valmistuksesta, puhdistuksesta ja lähettämisestä. ”

Mikko Maliniemi

Tarjoukset ja myynti

mikko.maliniemi@3dformtech.fi

”Mikko vastaa 3D Formtechillä tarjousten teosta ja tuotannon suunnittelusta.”
[index]
[index]