3D-tulostus

Tarjoamme laadukkaita 3D-tulostuspalveluita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Otamme vastaan yksittäisiä tilauksia ja teemme myös jatkuvaa sopimusvalmistusta.

3D-tulostus

Piensarjatuotanto

Piensarjatuotanto on kustannustehokas tapa valmistaa osia juuri tarvittava määrä. Näin vältytään suurelta alkuinvestoinnilta, ja osien valmistaminen saadaan käyntiin nopealla aikataululla.

Lue lisää

Sopimusvalmistus

Sopimusvalmistuksella voit varmistaa, että käytössäsi on jatkuvasti uusia osia ilman varastoinnista aiheutuvia kustannuksia ja vaivaa.

Lue lisää

Prototyypit

3D-tekniikalla valmistettujen prototyyppien eli yksittäismallien avulla tuotteen design ja käytettävyys voidaan testata riskittömästi ennen tuotantoon laittamista.

Lue lisää

Varaosat

3D-tulostus mahdollistaa kestävien ja laadukkaiden varaosien saannin nopeasti tarpeen mukaan.

Lue lisää

Värjätyt tuotteet

Kemiallisesti värjäämällä 3D-tulosteet saadaan viimeisteltyä valmiiksi loppukäyttäjää varten tai markkinointikäyttöön. Värjäys antaa kappaleelle UV-suojan ja lopputulos on erittäin kestävä sekä korkealaatuinen. Saatavilla on useita eri värejä.

Lue lisää

Metallikappaleet

Metallikappaleiden valmistaminen 3D-tulostamalla on järkevä ratkaisu kohteisiin, joissa osilta tarvitaan kestävyyttä ja keveyttä.

Lue lisää

Markkinointi- ja koulutustuotteet

3D-näköismallit ovat helppo ja toimiva tapa havainnollistaa tuotteiden ominaisuuksia markkinointitarkoituksessa ja koulutustilanteissa.

Lue lisää

Pinnoitetut tuotteet

Valmis 3D-tuloste voidaan suojata ja viimeistellä TFC-mikropinnoitteellamme. Pinnoite hylkii likaa ja tekee kappaleesta täysin vedenpitävän.

Lue lisää
[index]
[index]