Palvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluvat korkealaatuinen, teollisuustason 3D-tulostus sekä siihen liittyvät, monipuoliset asiantuntijapalvelut.

Virheetöntä, laadukasta jälkeä

Olemme luotettava ja laadukas tekijä teollisuusyritysten 3D-tulostuskumppanina. Kiinnitämme erityistä huomiota laatuun ja teemme aina priimaa jälkeä.

Aitoa yhteistyötä asiakkaan kanssa

Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja teemme yhteistyötä 3D-tulostustarpeissa aina tarvekartoituksesta ja kappaleen mallinnuksesta lähtien. Olemme myös mukana kehittämässä tuotetta tarpeen mukaan. Haluamme tuoda koko asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön, jotta löydämme parhaat ja toimivimmat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

Tutustu palveluihimme

3D-tulostus

Tarjoamme laadukkaita 3D-tulostuspalveluita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Otamme vastaan yksittäisiä tilauksia ja teemme myös jatkuvaa sopimusvalmistusta.

Lue lisää

Koulutus

Tarjoamme yrityksille 3D-tulostukseen liittyvää koulutusta, jossa kerromme 3D-tulostuksen nykytilanteesta ja 3D-tulostuksen eri alojen yrityksille ja teollisuuteen tuomista mahdollisuuksista.

Lue lisää

Konsultointi ja kartoitus

Teemme yrityksille konsultointia ja kartoitusta, jonka tarkoitus on selvittää 3D-tulostuksen kannattavia käyttömahdollisuuksia kunkin yrityksen toiminnassa.

Lue lisää

3D-mallinnus

Teemme tarvittaessa asiakkaillemme 3D-tulostusta varten tarvittavaa suunnittelutyötä ja 3D-tuotemallinnusta, jotta idea saadaan tulostettavaan muotoon.

Lue lisää
[index]
[index]